Konyalti Plajı Antalya'da dünyanın en güzel plajları

  • 2020-09-02 11:09 AM
  • Turism

Konyalti Plajı Antalya'da dünyanın en güzel plajları

Antalya'nın Konyalti Plajı yabancı ziyaretçiler ve turistlerin ilk destinasyonu olup, turizm sezonunda yerli halk için nefes alan, Antalya'nın nabzı ve iki ana plajından biri olan doğal tatil beldesi, diğeri ise büyüleyici Lara Plajı.

Konyaltı Plajı, Antalya'nın batı yakasında, Konyaltı'nın Akdeniz semtinde, 10 kilometre boyunca, Konyalty kayalıklardan aşağı yayılan, antalya'nın eski şehrinde yer alan, yaklaşık bir kilometre batıya uzanan, farklı kumlu plajları olan ve Antalya'da satılık daireler için en çok aranan yerdir.

Contali Beach, diğer plajlara göre hafif bir soğuk algınlığına sahiptir ve şehir merkezinden ulaşım otobüsle ve hatta yürüyerek kolayca ulaşılabilir.

Konyalti Plajı Beydağlari bölgesinin yamaçlarından geçse ve her mevsim ziyaretçi geliyor. Tesisin olanakları beş yıldızlı restoranlar, tatil köyleri, Türk güvercinleri, halka açık yeşil alanlar, tiyatrolar ve birinci sınıf otellerin yanı sıra Aqualand Park, Deniz Hayvanat Bahçesi ve muz teknesinin binebileceği sürgülü su parkında heyecan vericidir.

Plajda "Migros" gibi alışveriş mekanları, giyim tasarım mağazaları, kütüphane, müzik ve elektronik mağazaları ve ızgara bulunmaktadır. Konyalti'nin farklı bölgelerinde meyve, sebze, et ve süt ürünlerinin bulunduğu haftalık pazarlar da vardır: Salı lyman'da, Çarşamba günü Toros'ta, Perşembe günü Miltam'da ve Cuma tencom'da.

Konyalti' de her Cuma akşamı antalya senfonisinin ev sahipliği yaptığı Atatürk Merkez Kültür Merkezi bulunuyor. Ayrıca, dünyaca ünlü klasik ve caz müzisyenlerinin yer aldığı Uluslararası Piyano Festivali'nin mekanı Olan AKM de bulunmaktadır. Yakınlarda bir reçel piramidi (cam), konferans merkezi ve açık hava konser salonu bulunmaktadır.

Konyalti ziyaretçileri, Türkiye'nin mimari mekanlarının kopyalarının yer aldığı Mini Şehir'in yanı sıra Antalya'daki Akvaryum, Dolphin Land Park, plaj parkının arkasındaki su parkı ve bölgede tenis kulüpleri de bulunuyor.

Kontali'de toplu taşıma araçları rahat ve eğlencelidir, şehir merkezine ulaşım sağlayan otobüs ve otobüsler ile yolculuk 15-30 dakika sürmektedir.

Bölgede üç hastane bulunuyor: Doulat Hastanesi (hükümet), Üniversite Hastanesi ve Özel Olimpos Hastanesi'nin yanı sıra, Göçmen işçilerin Türkiye'de oturma izni almak için gittikleri Ungali ve Konyalti'deki yabancıların işlerinden de sorumlu bir polis karakolu.

Ana yol boyunca bankalar bir dizi vardır, böylece herhangi bir iş yapmak için şehir merkezine gitmek zorunda değilsiniz.

To Antalya Gayrimenkul 

US Dollar
US Dollar
  • 0.927
    Euro
    Euro
  • 32.413
    Turkish Lira
    Turkish Lira
  • 0.792
    British Pound
    British Pound
  • 0.709 JOD
    Jordanian Dinar
    Jordanian Dinar
  • 3.672 AED
    UAE Dirham
    UAE Dirham
  • 1,310.000 IQD
    Iraqi Dinar
    Iraqi Dinar
  • 134.687 DZD
    Algerian Dinar
    Algerian Dinar
  • 3.751 SAR
    Saudi Riyal
    Saudi Riyal