Neden Antalya'da bir mülk satın almak?

  • 2020-08-22 09:08 AM
  • Business and investment in Turkey

Neden Antalya'da bir mülk satın almak?

Antalya, Türkiye'de gayrimenkul yatırımı nın yanı sıra turizm açısından da ikinci büyük destinasyondur ve bu durum aylık istatistiklere göre teyit edilir, çünkü bu alanlar en karlı alanlar ve aynı zamanda en yüksek yabancı varlığı oranlarıdır.

Ocak-Mart ayları arasında Antalya'da 1.900 mülk yabancılar tarafından satın alındı. Satın alma şehir genelinde ve özellikleri daire, villa veya ticari binalar çeşitli yapıldı. Antalya'nın ana alanı şehir merkezi dir ve bölgeyi çevreleyen turistik tatil köyleri de vardır.

Bölge, kumlu plajları, muhteşem manzarası ve Akdeniz iklimi ile 600 km'lik bir sahil şeridine sahiptir ve bu da onu istikrar ve konaklama için tercih edilen bir alan haline getirmiştir. Ancak ülkenin başka hiçbir yerinde eşi benzeri olmayan turizm mükemmelliği ve yaşam tarzı, bölgenin dünya çapındaki prestijini ve itibarını artırmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en iyi turizm merkezi olan Antalya, ister büyük tatil paketlerinde, ister her şey dahil otellerde, ister beş yıldızlı Türk Rivierası yelkenlerinde olsun, misafirperver ve profesyoneldir. Son olarak, Türkiye'nin ve diğer ülkelerin büyük şehirlerini aşan alışveriş, gece hayatı ve yemek mekanları çeşitliliği vardır.

Antalya'nın ambiyansı hem lüks hem de sıradan evlerin alıcıları için idealdir. Ancak, hangi alanlarda gayrimenkul piyasasılider ve diğerlerinden daha popüler?

Satın almadan önce Antalya'nın 5 bölgesini ziyaret edin!

1- Antalya Şehir Merkezi

Şehir merkezi alışveriş, ulaşım ve gece hayatının tadını çıkarmak isteyenler için mükemmel bir yerdir. Alan üç bölgeye ayrılmıştır. Yüksek bütçeli alıcılar, Türkiye'nin kıyı yaşam tarzından yararlanabilmeleri için konyalti ve Lara Plajı'nı tercih ediyor. Konyalti ve Lara plajları Türkiye'nin en iyi 10 plajı arasında yer alıyor. Aynı zamanda, düşük bütçeli alıcılar genellikle Kibbez ilçe seçin. Merkezi konumu sayesinde, istikrar için en çok tercih edilen alandır.

2. Kalkan

Herhangi bir Türk emlak uzmanıyla konuşunca, Türkiye'nin güney sahilinin kalbinde yer alan Kalkan'a övgüden başka bir şey olmayacak. Lüks yaşam tarzlarıyla özdeşleşen isim, muhteşem deniz manzarasına sahip modern mimari tasarımlı villalara ve özel bir yaşam tarzına büyük ağırlık katıyor. Kalkan, Kızıltaş'ın muhteşem manzaralarından Comerlick'teki milyoner konaklarına kadar eşsiz bir şey sunan altı ayrı mahalleye ayrılmıştır. 

3. Alanya

Yatırımcılar Antalya'nın doğu ucundaki Alanya mülklerini tercih ediyor. Farklı milletlerden Alanya'ya turizme olan talebin devam etmesi sayesinde emlak piyasasını etkilemiştir. Mahmutlar ve Avsalarman gibi mahalleler Anya'nın en önemli semtleridir. Ayrıca, uzun vadeli sahipleri için sermaye artırmak için büyük bir potansiyel sunan, metrekare başına uygun fiyatlı özellikleri sunuyor.

4. Kemer

Eşsiz temiz bir şehir olan Kemer, son zamanlarda da kentsel büyümenin keyfini çıkarmıştır. Yaz aylarında bir parti merkezidir ve Antalya'nın ana şehir merkezine kolayca ulaşılabilir. Ayrıca, çevredeki turistik alanlar Avrupalı yatırımcılar için en çok tercih edilen yerler arasında yer alıyor. Şehrin en önemli semt ve alanları şunlardır: şehir merkezi, Jamiova ilçesi, Arslanbojak ve Guink.

5. Belek

Belek Türkiye'nin golf başkenti olmasına rağmen şehirde bundan fazlası var. Güzel plajları, beş yıldızlı otelleri ve lüks kaplıcaları ile ünlüdür.
Belek, popülaritesine rağmen sakin bir yerleşim ortamına sahiptir ve bu nedenle istikrar için idealdir. Belek'te mülk satın almak istiyorsanız, şehir merkezi ve Kadiriya semtleri en iyi yerler arasındadır. Qadria ev fiyatları açısından büyük bir gelecek potansiyeli sunuyor.

To Antalya Gayrimenkul 

US Dollar
US Dollar
  • 0.940
    Euro
    Euro
  • 32.611
    Turkish Lira
    Turkish Lira
  • 0.804
    British Pound
    British Pound
  • 0.709 JOD
    Jordanian Dinar
    Jordanian Dinar
  • 3.673 AED
    UAE Dirham
    UAE Dirham
  • 1,310.000 IQD
    Iraqi Dinar
    Iraqi Dinar
  • 134.474 DZD
    Algerian Dinar
    Algerian Dinar
  • 3.751 SAR
    Saudi Riyal
    Saudi Riyal