Büyüleyici Türk şehri Antalya

  • 2020-08-16 12:08 PM
  • سياحة و سفر

Büyüleyici Türk şehri Antalya'yı tanıyın
 
Ilıman iklimi ve dağlar, vadiler ve nehirlerden oluşan büyüleyici doğası nedeniyle yılda milyonlarca turist çeken Türkiye, dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biridir. Türkiye'yi turistik bir cazibe merkezi haline getiren şey, arkeolojik saraylar, camiler, sokaklar ve diğer turistik mekanlarla dolu uzun geçmişidir. Türkiye'nin bir takım şehirleri var ve bu şehirlerden önemli bir turizm tarihini temsil eden her şehir, ancak Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri Antalya, tatil için Türkiye'de turizme gitmeye karar veremeyiz ve antalya şehrini ziyaret etmeyi planlamayın o büyüleyici ve en güzel şehrin (büyüleyici Antalya) tadını çıkarın....

Büyüleyici Antalya şehri hakkında ne biliyorsunuz:
Antalya, Türkiye'nin en güzel ve büyüleyici şehirlerinden biridir. Türkiye'nin güneybatısında Beyaz Deniz kıyısında yer alan Antalya, kıyı yamaçlarında yer alır ve dağlarla çevrilidir ve bu da onu pitoresk ve büyüleyici bir şehir haline getirebiyidir.

Turistler arasında en popüler Türk şehirlerinden biri olan Antalya, turistlerin ilgisini çeken ülkeler listesinde Londra ve Paris'ten sonra sıralanırken, turist sayısında üçüncü sırada yer alıyor. Antalya, özellikle yaz aylarında her mevsim vazgeçilmez bir turizm merkezi haline geliyor.

Antalya Dona, dağların, vadilerin ve yeşil yaylaların farklı coğrafi arazileri ile çevrili, kıyı yamaçlarında yer aldığı için Türkiye'nin diğer şehirlerinden de ayrılır. Antalya'yı diğerlerinden ayıran en önemli şey her yönden ve her yerden palmiye ağaçlarıyla çevrili olmasıdır. Antalya aynı zamanda tarihi bir karaktere sahiptir ve aynı zamanda bir turizm kentidir. Bir dizi cami, kilise, dini okul ve eski Yunan-Türk tarzı bir Türk hamamı nın yanı sıra Antalya'nın Osmanlı döneminden bu yana dar ve döşeli sokaklarını koruyan bazı bölgeleri vardır.  Antalya'nın modern bir şehir değil, eski binalarda ve sokaklarda ortaya çıkan uzun bir geçmişe sahip antik bir kent olduğu açıktır.

Antalya'da ayrıca modern ve modern tarzda tasarlanmış çok sayıda kulüp, otel ve restoran bulunmaktadır. Antalya'nın en popüler turistik yerlerinden biri de sizi Osmanlı'ya götürecek antik kenttir. Antalya'da Su Müzesi de var ve bu su müzesi sizi dünyanın en büyük salonu aracılığıyla donmuş direğe götürecek, Antalya Müzesi de var, burası Atatürk Parkı değil, antalya'nın büyüleyici şehrinin plajlarının yanı sıra, Antalya'da da en ünlüsü Majors Mall ve Terra City Mall olmak üzere çok sayıda alışveriş merkezi ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Antalya'nın yerel pazarları sizi eski Türk kültürüne ve modernite ile karakterize pazarlara kadar çeşitlilik gösteriyor ve Antalya'da bir turist olarak ihtiyacınız olan tüm ihtiyaçların yüksek fiyatlarla karşılandığı haftalık bir pazar var.

Antalya'ya karadan ve denizden de kolayca ulaşılabilir ve kolay ulaşılabilir. Şehirde bir türbe ve büyük bir liman vardır.

Antalya'nın diğer Türk şehirleri için turistik yer olarak seçilmesinin nedenleri:

Antalya'nın Akdeniz'e yayılan plajları ve denizleri, özellikle yaz aylarında turizm için en iyi seçeneklerden biri haline gelen Antalya Güneşi, yılın dokuz ayı boyunca sizi uzun bir yaklaşımla tutarak, hayatın ve stresin stresinden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Antalya aynı zamanda uyumayan, Antalya'da geceler canlılıkla dolu, sabaha kadar uyanık bir şehir, yıllar içinde farklı kültürlerle karakterize edilen Antalya, Roma kültürü, Osmanlı kültürü, Türk kültürü ve Türkmen kültürü gibi birçok kültürü harmanlar.

Antalya'da tatil ve turizmden bahsetmeden, Antalya'da özel bir lezzetle karakterize edilmiş, Türkmen kültüründen etkilenmiş, Antalya'nın karakteristik özelliği olan (una batırılmış kabak ve unlu mevsimler) bir mutfak ve gıdaya sahip olduğundan, Antalya'da tatil ve turizmden söz edemeyiz.

Konfor, huzur ve zevk dolu bir tatil için bir turizm beldesi olarak seçmekiçin çekinmeyin.

To Antalya Gayrimenkul 

دولار امريكي
دولار امريكي
  • 0.927
    يورو
    يورو
  • 32.413
    ليرة تركية
    ليرة تركية
  • 0.792
    جنيه بريطاني
    جنيه بريطاني
  • 0.709 JOD
    دينار أردني
    دينار أردني
  • 3.672 AED
    درهم اماراتي
    درهم اماراتي
  • 1,310.000 IQD
    دينار عراقي
    دينار عراقي
  • 134.687 DZD
    دينار جزائري
    دينار جزائري
  • 3.751 SAR
    ريال سعودي
    ريال سعودي