Türkiye'nin Koyojak köyünde turizm ve en iyi aktiviteler ve yakındaki oteller

  • 2020-08-16 10:08 AM
  • سياحة و سفر

 Koyojak köyünde Turizm

Türkiye'nin güneyindeki turistik Sparta kentine 47 km uzaklıktaki azizi gezgin, sparta'nın Kichi Borlo kasabasına bağlı Koyojak köyünde, yayılan akıllı kokusuyla sizi uzaktan ziyaret etmeye davet eden bu geniş alanların pitoresk doğası arasında keyifli bir yolculuğa çıkarak, parlak mavi lavanta tarlalarından sizi bekliyor.

Gerçekten de, bu güzel mor çiçek büyür Haziran-Ağustos, özellikle bu harika köyün eşsiz lavanta manzaraları hayran kalacaksınız.

Koyajak Köyünde, Burdur Gölü'nün muhteşem manzarasına sahip, yaz ve kış aylarında burada yaşayan, lezzetli bal ürettikleri, hasat tanadındala yağı sattıkları bu güzel tarlalarda geçimini sağlayan 150 ev var. Lavanta sabunu, lavanta çayı, lavanta yağı, lavanta suyu, kuru lavanta üretiyor.

Koyajak Köyü'nde yapılacak en iyi şeyler

Koyojak köyünde lavanta bahçeleriortasında güzel fotoğraflar çekebilirsiniz
Sen yararları ve lavanta tarihi hakkında talimatlar alabilirsiniz.
Lavanta bahçelerinde yürüyebilir ve onların akıllı kokusunun tadını çıkarabilirsiniz.
Lavanta bahçelerinde belirlenen güzergahta bisiklete binebilirsiniz
Lavanta yağı ekstresi kontrol edebilir ve lavanta ürünleri hazırlamak.
Lavanta fotoğraf galerisini ziyaret edin.
Tarlaları gezebilirsiniz.
Koyajak köyünden lavanta hediyelik eşya satın alabilirsiniz.
Lavantalı dondurma, lavanta içecekleri ve diğer ürünlerin tadına varabilirsiniz.
Lavanta çoğunlukla Koyojack köyünde parfüm ve kozmetik üretiminde kullanılır. Ayrıca, sabun endüstrisi, diğer sanayi, ilaç endüstrisi, aromaterapi, romatizmal ağrı ilaçları ve günlük yaşamda kullanılan diğer ürünler kullanılır.
Ürünler ve gıdalar Koyojak köyünde lavanta kullanılarak yapılan şunlardır: lavanta bal, lavanta çayı, lavanta yağı, lavanta sabun, lavanta, lavanta sütü ve lavanta dondurma.

Koyajak'da kalın

Koyajak köyü nün insanları evlerini pansiyonlara çevirdiler ve orada kalabilirsin, ve lüks bir konaklama arıyorsanız, otellerin her zevke ve arzuya uygun olarak değiştiği Sparta'ya taşınabilirsiniz, bazıları aşağıdaki satırlarda inceleyeceğiz.

Basmacioglu Hotel – Özel Sınıf

Sparta'nın kalbinde yer alan Basmacioglu Hotel - Special Class, Sparta Müzesi'ne sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Bu otelin avantajları arasında ücretsiz kahvaltı büfesi, restoran ve mutfaklı ücretsiz otopark yer almaktadır.

Uydu özellikli LCD TV'lerin keyfini çıkarın ve 114 odanın tümlerinde ücretsiz Wi-Fi, dolaplar ve saç kurutma makineleri bulunmaktadır. Minibar'da içecekler sunulmaktadır. Güzel dokunuşlar arasında terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri yer almaktadır.

Otelin molası, bir içkinin tadını çıkarmak için harika bir yerdir. Ayrıca spa küveti, sauna ve Türk hamamı, iş olanakları arasında konferans merkezi ve toplantı salonları bulunmaktadır. Ayrıca, ortak kullanıma açık alanlarda ücretsiz Wi-Fi ve ortak bir alanda kahve/çay bulacaksınız.

Artan Otel

Sparta'nın kalbinde, Sparta Müzesi'ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Artan Hotel, Sparta'nın kalbinde yer almaktadır ve avantajlar arasında ücretsiz kahvaltı büfesi, restoran ve bar yer almaktadır. 

Uydu kanallı LCD TV'lerin keyfini çıkarın ve 39 odanın tümlerinde ücretsiz Wi-Fi, kanepe yatakları ve ücretsiz şişe su bulunmaktadır. Mükemmel yatak çarşafları ve yastık menüleri sizi dinlendirici bir gece uykusu yla davet eder ve terlik gibi yumuşak dokunuşlar bulacaksınız. Ayrıca, 24 saat oda servisi, dolaplar ve saç kurutma makineleri mevcuttur, bu otel halka açık alanlarda ücretsiz Wi-Fi, 24 saat resepsiyon ve teras sunmaktadır. Eklenen olanaklar arasında asansör de yer almaktadır. Her sabah ücretsiz kahvaltı servis edilmektedir.

Barida Otel

Sparta'da lüks konaklama birimleri, otelin ilgi çekici yerlerinin 2 restoran, 2 bar ve tam hizmet sunan bir spa'nın yer aldığı Barida Hotels'de sizleri beklemektedir.

142 odanın tümlerinde uydu LCD TV'ler vardır ve konuklar ücretsiz Wi-Fi, kahve/çay makineleri ve dolapların keyfini çıkarabilirler. Mini barda 24 saat oda servisi ile içecekler sunulmaktadır. Şık dokunuşlar arasında bornozlar, terlikler ve ücretsiz banyo malzemeleri yer almaktadır. Saç kurutma makineleri ve masalar da mevcuttur.

Bir günlük şımartma masajları, yüz bakımı ve vücut bakımlarının yanı sıra sauna ve yüzme havuzuna erişim de dahildir. Ayrıca kapalı yüzme havuzunun, ücretsiz çocuk kulübünün ve Türk hamamı içeren 24 saat açık fitness merkezinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Otelin olanakları arasında konferans merkezi, toplantı odası ve iş merkezi bulunmaktadır. Ayrıca halka açık alanlarda ücretsiz Wi-Fi, sauna ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Ayrıca ücretsiz otopark hizmeti de mevcuttur.

Hilton Garden Inn Insparta Otelleri, Türkiye 

Sparta'nın merkezinde, Spartan Müzesi'ne 1,5 km mesafede yer alan Hilton Garden Inn Isparta, Spartan Müzesi'ne 1,5 km uzaklıktadır ve avantajlar arasında ücretsiz mutfaklı otopark, 24 saat açık fitness merkezi ve bar yer almaktadır.

Uydu kanallı LCD TV'lerin keyfini çıkarın ve 151 odanın tümlerinde ücretsiz Wi-Fi, kahve makineleri, çay ve ücretsiz şişe su bulunmaktadır. Buzdolapları ve oda servisi oda yemek lerini konforlu hale getirir. Dolaplar, ütüler ve masalar da mevcuttur.

İş dostu bu otel kayak, halka açık alanlarda ücretsiz Wi-Fi ve 24 saat açık resepsiyon sunmaktadır. Ek olanaklar arasında 24 saat hizmet eteken bir iş merkezi ve çamaşırhane yer almaktadır. Kahvaltı büfesi her gün 07:00-10:00 arasında servis edilmektedir.

To Antalya Gayrimenkul 

دولار امريكي
دولار امريكي
  • 0.941
    يورو
    يورو
  • 32.482
    ليرة تركية
    ليرة تركية
  • 0.803
    جنيه بريطاني
    جنيه بريطاني
  • 0.709 JOD
    دينار أردني
    دينار أردني
  • 3.672 AED
    درهم اماراتي
    درهم اماراتي
  • 1,310.000 IQD
    دينار عراقي
    دينار عراقي
  • 134.802 DZD
    دينار جزائري
    دينار جزائري
  • 3.751 SAR
    ريال سعودي
    ريال سعودي