Türkiye'de gelin elbisesinin şelalesi. Doğa ile uyumun ihtişamı

  • 2020-08-15 08:08 AM
  • سياحة و سفر

Türkiye'de gelin elbisesinin şelalesi. Doğa ile uyumun ihtişamı
 
Türkiye'nin manzarası çok çeşitlidir ve Karadeniz bölgesine doğru gidiyorsanız, dağlar ve çam ormanı tepelerin yanı sıra muhteşem şelaleler de var, en önemlisi galen Tolo şelalesi ya da ayder yaylası üzerindeki gelin elbisesi şelalesi, gelinin peçesini görünce adını düşünen yörehalkıtarafından büyük bir başarı.

Kendine özgü turistik tesisleri ve hizmetleri ile eşsiz doğal güzelliği ile eşsiz doğal güzelliği ile bugün Türkiye'ye gelen tüm ziyaretçiler için popüler bir turizm merkezi olan Karadeniz bölgesini ziyaret ederken, eder yaylası'nda kalan turistlerin geleneksel ahşap tarzda inşa edilmiş ve yerlihalkla tanışma fırsatı bularak yerel kültür ve geleneklerini keşfetmeniz için zaman ayırın.

Eider nerede olursanız olun, hızlı su dağın eteklerinde akan ses duyarsınız, ve bu harika gelin elbisesi şelale, bölgenin en güzel turistik alandır.

Ayder Dağları'ndan akan şelale, Ayder Hamamı'na akar ve galen Tolo Şelalesi'ni ziyaret ederken sizleri en iyi turistik aktivitelerhakkında aşağıdaki satırlarda tanımaya davet ettiğimiz birçok özel eğlence fırsatına sahip büyüleyici bir manzaraya sahiptir.

Şelaleyi ziyaret ettiğinizde, en güzel hatıra fotoğraflarından oluşan bir koleksiyon yakalamak için ilk olarak, en mutlu zamanların yaşandığı, en güzel zamanların yaşandığı bölgedeki güzel yeşil manzaranın arasında dinlenebilirsiniz ve kameranızın sizlerle birlikte olmasını unutmayın.
Şelalenin yanında ailenizle iyi vakit geçtikten sonra, doğa ile hafif esinti arasında bir yürüyüşün keyfini çıkarın, şelale manzarasının muhteşem manzarasına sahip çeşitli geleneksel Türk lezzetleri için bölgedeki restoran veya kafelerden birine gidin.

Galen Tolo Waterfall yakınındaki en iyi oteller

Ayder Hilaz Otel

Gelin elbisesi şelalesinin yakınında yer alan bu otelde restoran, çatı terası, kahve ve çay, halka açık alanlarda ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz kendi kendine park yeri bulunmaktadır. Ayrıca tesis bünyesinde 24 saat oda servisi, toplantı odası ve konsiyerj hizmetleri de mevcuttur.

Tüm 20 odada ücretsiz Wi-Fi, oturma alanları ve uydu özellikli LCD TV'ler bulunmaktadır. Konuklar ayrıca 24 saat oda servisi, mini bar ve birinci sınıf nevresimler de bulabilirler.

Ayderoom Otel

Gelin elbisesi şelalesi ve Ayder Kaplıcaları'nın yanı sıra bir restorana yakın olan bu otel, konsiyerj hizmetleri ve çamaşırhane olanakları sunmaktadır. Halka açık alanlarda ücretsiz kahvaltı büfesi, ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz kendi kendine park edilebmevcuttur. Ayrıca tesis bünyesinde ortak alanda 24 saat açık resepsiyon ve TV mevcuttur.

Ses yalıtımlı 18 odanın tüminde ücretsiz Wi-Fi ve mini bar bulunmaktadır. Daha fazla eğlence için, konuklar UYDU-basED LCD TV'ler, diğer olanaklar Mısır pamuk çarşaf ve elektrikli su ısıtıcıları bulacaksınız. Talep üzerine temizlik hizmeti de mevcuttur.

Oberj Otel

Şelaleye sadece birkaç adım mesafede yer alan bu otelde bir restoran, konsiyerj hizmetleri ve çamaşırhane olanakları bulunmaktadır. Halka açık alanlarda ücretsiz kahvaltı büfesi ve ücretsiz Wi-Fi sunulmaktadır. Turlar, biletleme, bahçe ve piknik alanı nın düzenlenmesine yardımcı olmanın yanı sıra.

24 odanın tüminde ücretsiz Wi-Fi, oda servisi ve ücretsiz şişe su bulunmaktadır.  Saç kurutma makineleri, banyolar ve ofisler konukların bulabileceğiniz diğer olanaklar arasındadır.

To Antalya Gayrimenkul 

دولار امريكي
دولار امريكي
  • 0.925
    يورو
    يورو
  • 32.296
    ليرة تركية
    ليرة تركية
  • 0.792
    جنيه بريطاني
    جنيه بريطاني
  • 0.709 JOD
    دينار أردني
    دينار أردني
  • 3.672 AED
    درهم اماراتي
    درهم اماراتي
  • 1,310.000 IQD
    دينار عراقي
    دينار عراقي
  • 134.894 DZD
    دينار جزائري
    دينار جزائري
  • 3.751 SAR
    ريال سعودي
    ريال سعودي