Fenike, Antalya'nın en iyi turistik aktiviteleri

  • 2020-08-10 12:08 PM
  • سياحة و سفر

Fenike, Antalya'nın en iyi turistik aktiviteleri

Çam ormanları ve narenciye yetiştiriciliği ile ünlü Vinicia, antalya'ya yaklaşık iki saat süren bir yolculukla 139 km uzaklıkta, sakin, temiz, iyi korunan çevresi ve misafirperver insanlarıyla eşsiz bir sahil kasabasıdır.

Bu güzel turistik şehir çarpıcı sahne ihtişamı ile karakterizedir ve portakal kokulu güzel meyveleri ile ziyaretçiler arasında bilinen, biz de şehrin doğusunda bulunan ve 20 kilometreden fazla uzanır geniş kumlu plaj, ünlü, deniz burada deniz yaşamı sualtı zengin olması yla ünlüdür, büyük başlı deniz kaplumbağaları ev harika plajları ile, ve bas ve kılıç kıyıları boyunca benekli edilmiştir.

Fenike'ye nasıl gidilir?

Vinige, Antalya şehir merkezine 111 km mesafede, şehir merkezine 111 km mesafede yer almaktadır.

Fenike, demeri şehrine ve popüler tatil beldesi Cass'e bir saatten az bir mesafede, yerel otobüslerle sahildeki diğer büyük şehirlere iyi bir şekilde bağlıdır.

Şehirdeki en iyi turistik aktiviteler

Binlerce yıllık tarihle günümüze kadar gelebilen Arykanda, Liymra, Rhadiapolis antik kentlerini görebileceğiniz gibi Fenike, ülkenin en güzel oyunlarını ve çeşitli su sporlarını ziyaret edip keyfini çıkarabileceğiniz en uzun plajlardan birine sahiptir.

Bu güzel şehrin doğal güzelliğini keşfetmek istiyorsanız, pitoresk plajların ihtişamı ve farklı yürüyüş parkurları da dahil olmak üzere en büyüleyici turistik mekanlara sahip Gökliman Koyu'na gidebilirsiniz.

Fenike sualtı dalış ve su kayağı gibi heyecan verici aktiviteler hayranları için özel bir yer, bu yüzden son zamanlarda eğlendirmek ve zevk için dünyanın dört bir yanından gelen su sporları meraklıları için ideal bir yer haline gelmiştir.

Gezginler ayrıca, taze deniz ürünleri yemekleri de dahil olmak üzere Antalya mutfağının tipik özelliklerini yansıtan hoş bir akşam yemeğinin tadını çıkarmak için harika bir yer olan Fenike'deki marinanın çevresindeki restoranları da ziyaret edebilirler.

Phonic bölgesindeki en iyi oteller

Tatil dağılmış otellerde yüksek kaliteli hizmet de dahil olmak üzere turistlerin tüm zevklerini ve isteklerini karşılamak için değişir bu harika şehirde, birçok otel de vardır.

Otel Finike Marina

Bu otel, Fenike'nin kalbinde, şehrin plajına ve limanına 2 km mesafede yer almaktadır.

Bu otelde restoran, fitness merkezi ve sauna bulunmaktadır. Ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Ayrıca ortak alan ve toplantı odası ve tesis bünyesinde kuru temizleme de mevcuttur.

60 odanın tümlerinde ücretsiz Wi-Fi, minibar ve uydu özellikli LCD TV'ler bulunmaktadır. Konuklar ayrıca oda servisi, şişe su ve saç kurutma makineleri de bulabilirler.

Şimşek Otel

Fenike'nin kalbinde yer alan bu otel, Fenike'ye 5 km, Fenike Plajı'na 5 km ve St. Nicholas Kilisesi 20 km uzaklıktadır.

Sigara içilmeyen bu otelde 2 restoran, snack bar ve 24 saat açık bir iş merkezi bulunmaktadır. Ayrıca ücretsiz kahvaltı büfesi, halka açık alanlarda ücretsiz Wi-Fi, tesis bünyesinde ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz Wi-Fi, ortak bir alanda kahve/çay, 24 saat oda servisi ve toplantı salonu bulunmaktadır.

24 odada çamaşır makinesi, ücretsiz Wi-Fi ve balkon veya veranda bulunmaktadır. Oda servisi günün 24 saati LCD TV, saç kurutma makinesi ve klima mevcuttur.

Presa Di Finica Hotel & Suites

Bu aile dostu otel, fenike plajına 5 km mesafede, denize yakın bir konumda yer almaktadır.

Tam hizmet eki spanın yanı sıra bu otelde kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Kendi kendine park ücretsizdir. Diğer olanaklar arasında gece kulübü, sağlık kulübü ve açık tenis kortları yer almaktadır.

297 odanın tümbalkonlarında balkonve katlanır yataklar bulunmaktadır. Diğer olanaklar arasında uydu TV ve minibar yer almaktadır.

To Antalya Gayrimenkul 

دولار امريكي
دولار امريكي
  • 0.938
    يورو
    يورو
  • 32.486
    ليرة تركية
    ليرة تركية
  • 0.809
    جنيه بريطاني
    جنيه بريطاني
  • 0.709 JOD
    دينار أردني
    دينار أردني
  • 3.673 AED
    درهم اماراتي
    درهم اماراتي
  • 1,310.000 IQD
    دينار عراقي
    دينار عراقي
  • 134.595 DZD
    دينار جزائري
    دينار جزائري
  • 3.751 SAR
    ريال سعودي
    ريال سعودي