• عربي
    • English
    • Türk
    • Доллар СШАДоллар США
      • Доллар СШАДоллар США
      • ЕвроЕвро
      • Турецкая лираТурецкая лира
      • Английский фунтАнглийский фунт
      • Иорданский динарИорданский динар
      • Дирхам ОАЭДирхам ОАЭ
      • Иракский динарИракский динар
      • Алжирский динарАлжирский динар
      • Саудовский риалСаудовский риал

Antalya bölgesinde alışveriş yapmak için en iyi yerler hakkında bilgi edinin

  • 2020-08-20 08:08 AM
  • Туризм и путешествия в Анталии, Турция

Antalya bölgesinde alışveriş yapmak için en iyi yerler
 
Antalya, güzel plajlar ve güzel yeşil parkurlar arasında bulmak için güzel manzaraları ve büyük eğlence fırsatları bol, tatil köyleri, oteller, restoranlar ve alışveriş merkezleri ziyaretçilere modern moda ile birlikte el sanatları ve hediyelik eşya da dahil olmak üzere ihtiyaç duydukları tüm geleneksel ürünleri sunan bahsetmiyorum bile. 

Antalya'ya Ulaşım

Uçakla seyahat etmeyi tercih ederseniz, Antalya'nın sizi bekleyen özel bir uluslararası havaalanı vardır, Antalya Havalimanı dünyanın tüm büyük havaalanlarına çok beğenilen ve sık uçuşlarla.

Tren veya otobüsle

Tren yolculuğu Antalya'ya ulaşmanın en eğlenceli yoludur, çünkü tüm doğal manzaraları görebilirsiniz, İstanbul'da Bordor'a ulaşabilir, oradan da sadece 90 dakika uzaklıktaki Antalya'ya minibüsle ulaşabilirsiniz.

Antalya'da Turizm

Birçok kişi Antalya'ya sadece plajların ve ilgili eğlencenin tadını çıkarmak için gelmesine rağmen, şehrin dalış, yelken, yamaç paraşütü, kano, dağcılık ve çok daha fazlasını sunabileceği çok şey vardır.

Diğer birçok Türk şehri gibi Antalya da Yunan ve Roma aylarına kadar uzanır ve bunu kanıtlayacak pek çok yer vardır, özellikle eski şehir, şehrin en güzel kısmı, dar sokakları, eski ahşap evleri, taş kemerleri ve özel bahçeleri vardır. Ayrıca, eski liman şimdi modern yatlar ile bir marina ve deniz kıyısında çarpıcı manzarası ile bir akşam geçirmek için ideal bir yerdir.

Antalya'nın gerçek bir turizm merkezi olması nedeniyle, kalbinize sızmasını engelleyen büyük bir altyapı, çok sayıda restoran ve mağaza bulunan eski liman, yaz aylarında birçok açık hava etkinliği ve konserinin keyfini çıkarmak için de harika bir yerdir.

Antalya'ya seyahat etmek için en iyi zamanlar
Toros sıradağlarının yakınında yer alan Antalya, temmuz ve ağustos aylarında 300 güneşli gün ile sıcak, kurak bir yaz ve ılık kış iklimine sahip olup, hava sıcaklığı 40°C (104°F), deniz sıcaklığı ise 15°C (59°F) ile 28°F (82°F) arasında dır.

Antalya bölgesinde alışveriş yapmak için en iyi yerler

Mark Antalya AVM

Antalya'nın en önemli alışveriş merkezlerinden biri olan Mark Antalya Avm, 2013 yılında açılan ve Eski Kent'e yakın olması nedeniyle bölgenin simge yapılarından biri olan şehir merkezinde yer almaktadır. Mark Antalya Avm, Lara semtinde yer alan ve özellikle Konyalte ilçesine nispeten yakın olması nedeniyle Terra City Mall'dan sonra hacim olarak ikinci büyük alışveriş merkezidir. Alışveriş merkezinde 150'den fazla mağaza, çok sayıda restoran, kafe, sinema, çocuk oyunları ve büyük bir otopark bulunmaktadır.

Birçok uluslararası ve Türk markasının yer aldığı alışveriş merkezinin mağazaları giyim, ayakkabı, elektrikli ev aletleri, elektronik, spor ve daha pek çok markaya ev ve reisi sunmaktadır. En üst kat, şehre bakan açık ve kapalı oturumlara sahip restoran ve kafelere adanmıştır.

Migros Merkez 

Antalya'nın en güzel alışveriş merkezlerinden biri olan Migros Centre, Konyalti Beach Park'ın yanındaki Yuzunquil Caddesi üzerinde yer almaktadır. Burada, özellikle 124 mağaza, 8 sinema, fast food zinciri, kafe, eğlence merkezi, oyuncak mağazası ve çok daha fazlası olduğu için, uluslararası markalardan geleneksel Türk el sanatlarına kadar her şeyi bulabilirsiniz.

Dojo Garagi Pazarı

Dogo Garagi pazarı şehir merkezinde büyük bir pazar hakkıdır. Türk süsleri, pamuklu giysiler, deri eşyalar, Türk halıları, altın ve bakır işleri, takılar ve daha fazlası gibi çok çeşitli zarif ve eşsiz ürünler sunmaktadır. Ayrıca taze çay, kahve ve egzotik baharatların zengin ve çeşitli aromasının tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca, lezzetli Türk meyveleri farklı çeşitleri satın alabilirsiniz.

Depo Outlet Merkezi

Kentin doğu kesiminde yer alan Depo Outlet, 80 mağaza, 15 yemek tezgahı, çocuk oyun alanı, sinemalar, eğlence alanı ve antalya'da türünün ilk kez olduğu buz pateni pisti ile büyük bir alışveriş merkezi, kentin en önemli alışveriş merkezlerinden biridir.

Eğer uluslararası markalar arıyorsanız, aynı zamanda giyim, güzellik ürünleri, aksesuar, deri ürünleri, oyuncaklar, takı, ev dekorasyonu ve hediyelik eşya gibi yerel ürünler indirimli fiyatlarla, yılın 365 gün satın almak için izin verir bu uygun yeri ziyaret etmek için çekinmeyin.

Kalisi tarihi bölgesi

Eski kalenin arnavut kaldırımlı sokakları dükkanlar, antika dükkanları, el sanatları pazarları ve hediyelik eşya dükkanları ile esnaf için bir cennettir.

Kalisi eski tarihi alan şehir surları yakınında çarpıcı dükkanlar geniş bir yelpazede sunuyor, bu eğlenceli yer kuru ürünler, sanat, el sanatları ve yerel olarak üretilen malzemelerin çeşitli sunuyor, ve belki de burada alışveriş hakkında en iyi şey her şey makul fiyatlarla satılıyor, bu yüzden buradan farklı Türk halılarından birini satın almak için çekinmeyin, bu şehrin kamu mağazaları ile karşılaştırıldığında çok mal olmaz.

Laura Alışveriş Merkezi 
Laura Alışveriş Merkezi, antalya'nın her cumartesi ziyaretçikarşısına açık olan en popüler haftalık pazarıdır. Aslında uluslararası ve yerel ürünler, gıda ve güzel Oryantal moda geniş bir yelpazede sunan bir alışveriş merkezidir.

Antalya Çarşısı

Baklava, çay, baharat ve daha birçok Türk yemeğinin yanı sıra çok çeşitli popüler Türk ürünlerinin sattığı kapalı tarihi bir pazar olan en güzel takım elbiseyle yerel pazarın keyfini çıkarma fırsatı veren Antalya Çarşısı'nı ziyaret etmeden Antalya seyahatiniz tamamlanmış olmayacaktır.

Bu çarşıyı ziyaret ettiğinizde, yüzyıllardır yerel halk arasında geleneksel yerel yaşamı deneyimlediğinizde, çarşılar günlük Türk yaşamında önemli bir rol oynamıştır ve bu çarşı, hediyelik eşya lar için ideal olan yerel Türk gıda ürünlerinin yanı sıra el sanatları ve mücevher gibi çok çeşitli yerel ürünlerin sattığı şehrin ana çarşısidir. Yerel terziler, ayakkabı mağazaları ve Türk deri ürünleri mağazaları da burada bulunabilir.

Terra city

Terra City in Antalya, 01 Haziran 2011 tarihinde açılan ve "Antalya'nın En Büyük Alışveriş Merkezi" unvanını alan harika bir alışveriş merkezidir ve eşsiz restoran ve kafeleri ile ulusal ve uluslararası marka ve mağazaların bir karışımını barındırır. 150 mağazası ve 30 restoranıyla Antalya'nın en cazip alışveriş merkezi haline geldi ve kenttealışveriş konseptine yeni bir boyut kazandırdı.

Shi Alışveriş Merkezi

Shi Mall'daki şık butikler ve mağazalar, Benetton, Ibequeol, You, Waikiki, Polo, Calvin Klein, Lacoste, Swatch ve daha fazlası gibi Türk ve uluslararası markaların yanı sıra 70'ten fazla mağaza ile tüm alışveriş çilerin beğenisine hitap eden çeşitli seçenekler sunmaktadır.

To Antalya Gayrimenkul 

Доллар США
Доллар США
  • 0.925
    Евро
    Евро
  • 32.296
    Турецкая лира
    Турецкая лира
  • 0.792
    Английский фунт
    Английский фунт
  • 0.709 JOD
    Иорданский динар
    Иорданский динар
  • 3.672 AED
    Дирхам ОАЭ
    Дирхам ОАЭ
  • 1,310.000 IQD
    Иракский динар
    Иракский динар
  • 134.894 DZD
    Алжирский динар
    Алжирский динар
  • 3.751 SAR
    Саудовский риал
    Саудовский риал