Bizimle uğraşmak için 12 neden!

  • 2020-08-22 11:08 AM
  • الشركة

Bizimle uğraşmak için 12 neden!

1. Güvenilirlik

Gayrimenkulde en önemli şey doğru kararı ve doğru mülkü vermenizdir, bu nedenle dünyanın her yerinden müşterilerimize, sadece satın alma sırasında değil, Türkiye'de herhangi bir müşterinin satın almak için ihtiyaç duyduğu en iyi tam hizmet seviyesini sunuyoruz! En iyi gayrimenkul yatırımını elde etmek için satın alma işleminden sonraya kadar sizinleyiz.

2. Profesyonellik

Türk emlak piyasasına hizmet veren firmaların sayısı çok, ama sizi Tercih edecek olan şey, Türkiye'de gelecekteki mülklere sahip olduklarında önce müşterilerimizin memnuniyeti üzerine inşa edilen 11 yılı aşkın uzun deneyim, benzersiz hizmetlerle Türkiye genelinde kapsamlı seçenekler ve sizi önemsediğimiz için şeffaflık! Amacımız sadece gayrimenkul satmak değil, aynı zamanda sırada ne olduğunu önemsemek!

3. Sürekli büyüme

Geçtiğimiz 11 yıldır, Türkiye'nin en iyi mülksahibi olmak için dünyanın dört bir yanından 43.600'den fazla müşteriye hizmet vermiş, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için Türkiye'deki gayrimenkul değişimlerini geliştirmeye ve gayrimenkul değişimlerine ayak uydurmaya devam etmektedir!

4. Geniş referans tabanı

Binlerce gayrimenkul şirketini içeren profesyonel ve güvenilir bir gayrimenkul şirketi bulmak zordur, özellikle hayatımızın en önemli adımı olan bir gayrimenkul üsatın almaya karar verirken, gayrimenkul mülkiyeti bilinmesi gereken pek çok şey barındırıyor, ancak bu, yeni müşterilerinin %85'inden fazlasını sağlayan müşteri memnuniyeti temelinde, yeni müşterilerinin %85'inden fazlasını sağlayan, yeni müşterilerinin %85'inden fazlasını sağlayan, yeni müşterilerinin %85'inden fazlasını sağlayan Antalya Gayrimenkul Şirketi ile değil!

5. Mükemmel çalışma ortamı

Müşterilerimize hizmet etmek için olumlu bir sonuç korumak söz konusu olduğunda sağlıklı bir işyeri ortamı ideal ve çok önemlidir!

Bu nedenle Two Antalya Gayrimenkul olarak, çalışanlarımızın her zaman sağlıklı ve ekip ruhlu bir çalışma ortamında çalışarak, görevlerinizde verimlilik ve yüksek verimlilik elde etmek için çalışıyoruz, çünkü sizlere her zaman daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz!

6. Bir Thaezed Varlığı

Takip ve en son bilgi teknolojisini uygulamak ve istediğiniz özellikleri aramak için en iyi yolları sağlamaya devam etmek için hizmetinize koymak, sosyal medya ve başarılı online sistem ve mükemmel web sitesi üzerinde Iki Antalya Emlak şirketi güçlü varlığı biz aracılığıyla özellikleri pazarve müşterilerimizin Türkiye ve diğer ülkelerde satılık özellikleri bizim özel teklifleri haberdar tutmak ideal bir platform var demektir ve bu tam şeffaflık unutmayın!

7. Kapsamlı kapsam

Müşterilerimizin güvenini ve büyümesini her zaman sürdürmek için en iyi ve en güvenilir konut projeleri ile çalışıyoruz! Türkiye'de ve dünyada 200'den fazla projeden oluşan portföyümüz, aradığınızı en iyi fiyatlarla sunabileceğimizden emin olmamızı sağlıyor! Web sitemizde sizin için doğru fırsatı bulamazsanız, sadece bize ulaşın ve size daha iyi hizmet vermek için elimizden geleni yapacağız.

8. Yetenekli çok dilli takım

Müşterilerimizin ve gayrimenkul yatırımcılarımızın tüm beklentilerini karşılamak ve en iyi hizmeti sağlamak için, Türkçe ve çok dilli gayrimenkul alanında uzun deneyime sahip 30'dan fazla gayrimenkul danışmanından oluşan tipik eğitimli ekibimiz, Arapça, İngilizce, Fransızca, Rusça, Farsça, Azerice, Almanca ve Türkçe konuşuyor! Tüm bu en iyi gayrimenkul teklifleri net ve şeffaf olsun sağlamak için bulunur.

9. Üst düzey performans

Olağanüstü sonuçlar elde etmek için ortak bir vizyon ve hedefleri paylaşan bir ekip çalışması ruhuna dayanan yüksek seviyedebenzersiz performansa dayanarak, türkiye'de yaşamak ya da yatırım yapmak için bir mülk satın almayı planlayabilmekiçin müşterilerimizin tüm farklı ihtiyaçlarına hizmet etmek için kullandığımız performans ve becerilerimizi geliştirmek için sürekli iletişim kuruyoruz.

10. Özel Bölümler

Müşteri sayımız arttıkça ve kendilerine vaat edilen artan sorumluluklar nedeniyle, Tu Antalya Gayrimenkul, şirket bünyesinde, her departmanda tam ve sürekli takip edilen hizmete ulaşmak için özel ve ortak bir hedefe hizmet eden çeşitli özel departmanlar kurmuştur.

Size hizmet etmek için bulunan en önemli bölümleri gösteriyoruz:

✓ Müşteri Hizmetleri - Çağrı Merkezi

✓ Satış Danışmanlığı - Bölge Ekibi

✓ Yerel Ajanlar Bölümü

✓ Küresel Ajanlar Bölümü

✓ Satış sonrası hizmetler

✓ BT pazarlama

✓ Hukuki danışmanlık

✓ Finans Departmanı

11. Deneyimler ve İlişkiler

"Uzun ömür itibarı artırır" inanıyoruz! Türk emlak piyasasındaki lider konumumuz, sadece en iyi olduğumuz anlamına gelmekle birlikte, aynı zamanda iletişim ağımız ve en iyi geliştiricilerle olan uzun vadeli ilişkilerimiz sayesinde benzersizdir ve size normalde uygun olmayan özel fiyatlar ve koşullar sunmak ve size benzersiz fırsatlar sunar!

12. Yapıcı Yönetim

İki Antalya Properties, ister yöneticiler, ister yöneticiler, ister çalışanlar arasında olsun, birlik ve takım çalışması duygusunu aydınlatan bir dizi farklı yönetim tekniğine dayanan işbirlikçi yapıcı yönetime dayanır! Yöneticilerin, takımlarının güçlü ve güçlü yanlarını birleştirmelerine ve mevcut zayıflıkların üstesinden gelmelerini ve müşterinin hizmetine sunmalarını sağlayarak, işletmenin verimliliğini artırır ve müşterilerimize karşı verimliliğimizi artırır!

To Antalya Gayrimenkul 

دولار امريكي
دولار امريكي
  • 0.925
    يورو
    يورو
  • 32.296
    ليرة تركية
    ليرة تركية
  • 0.792
    جنيه بريطاني
    جنيه بريطاني
  • 0.709 JOD
    دينار أردني
    دينار أردني
  • 3.672 AED
    درهم اماراتي
    درهم اماراتي
  • 1,310.000 IQD
    دينار عراقي
    دينار عراقي
  • 134.894 DZD
    دينار جزائري
    دينار جزائري
  • 3.751 SAR
    ريال سعودي
    ريال سعودي